Empresa

Àrids i TRANSPORTS GAYPE, S.L. és una empresa amb més de 25 anys d’experi&eagrave;ncia en TRANSPORT i VENDA D’ÀRIDS. En aquests anys, ha demostrat la seva gran capacitat de treball, aportant tots els seus esforços i experi&eagrave;ncies per poder garantir una millor qualitat en tots els seus treballs.


El progressiu i continuat creixement de la nostra empresa va paral·lel a les necessitats del mercat, i ens ha portat a obtenir els medis necessaris per poder oferir cada dia més SERVEIS, i així poder donar una millor resposta a tots els nostres clients, la relació amb els quals, es remunta als inicis de la nostra empresa.


Amb l’objectiu de ser cada dia més competitius, l’empresa s’ha fixat com a objectiu principal la SERIETAT, la QUALITAT, i la MILLORA CONTÍNUA en la prestació de tots els seus serveis, dedicant-se també a la prestació de tot tipus de SERVEIS PER L’OBRA PÚBLICA, L’OBRA CIVIL I L’EDIFICACIÓ


L’augment del volum de negoci i el desig de continuar seguint en expansió, s’ha vist acompanyat del creixement de l’empresa en totes les seves àrees: compra de maquinària i augment del nostre equip humà d’especialistes amb una gran trajectòria professional, tot això per poder garantir la major CONFIANÇA en tots els nous reptes i projectes.

Partida les Canals, finca 9 · 25190 Lleida · Tel. 973 18 41 12 · Fax 973 18 41 13 · A/e. info@transgaype.com